Szulik Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Instalowałem ostatnio nie na swoim komputerze windowsa Me. Jest tam kilku użytkowników i mają osobne profile. Nie mogłem jednak nigdzie znaleźć jak sprawić by podczas uruchamiania się komputera pojawiała się lista użytkowników a nie okienko gdzie trzeba wpisać nazwę użytkownika i ew. hasło (tak jak w win98) Tylko nie piszcie mi, zebym zamienił na Win98 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ltox Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Nie nie zmieniaj na win98 tylko 2000/XP a nie Me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Nie nie zmieniaj na win98 tylko 2000/XP a nie Me Właśnie takiej odpowiedzi nie chciałem uzyskać. Tamten komputer jest za słaby na XP: Cel 600, 192RAM, Riva Velocity 16MB, HDD 8GB (5400rpm). Obawiam się, że XP by mulił. Nadal czekam na odpowiedź na moje pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Czy naprawdę nikt nie spotkał się z takim problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ten komp jest dobry na w2k ;) a co do pytanka.... w sumie to nigdy nie szukalem takiej funkcji w winME.... chyba nie ma :P albo jest gdzies ukryta, ale gdzie to Ci nie powiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 O juz widze specjalistow od ME ze sie odzywaja...ehhh... Panel Sterowania / Siec / i jako logowanie Microsoft Family Login Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...