Gość Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 Witam Zakupiłem ostatnio wentylator w celu wyciszenia zasilacza. Enermax UCTB12A 120MM • ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław Posiada on wbudowaną regulację obrotów.Niestety najmniejsze obroty to 850 i wieczorem słychać odgłosy szumu.Znalazłem gdzieś w szafce drugi regulator i podłączyłem pod wentylator.Okazało się że mogę znacznie zmniejszyć obroty i robi się cisza.Przy 750obr mam cisze i zasilacz jest zimny.Czy podłączenie 2 regulatorów obrotów nie spali mi wentylatora czy samych regulatorów? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 Nic się nie stanie, mam identycznie podpięte dwa tylne i jeden frontowy wentylek z takiego samego powodu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...