Xaber Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 (edytowane) 1. Witam mam takie pytanie czy jak kupię te części i złożę komputer z nich to bd mógł grac w najnowsze gry ? A konkretnie spytam o Call Of Duty MW3 2. Witam mam zamiar kupić Procesor: Intel Core i5-2500K: Taktowanie: 3300 MHz Cache L2: 6 MB Ilość rdzeni: 4 TDP: 95W Mnożnik: Odblokowany I moje pytanie to takie ile ten procesor ma ? Widzę że 4 rdzenie czyli 4x3300 MHz = 13200 MHz ? Czy razem ta karta ma 3300 MHz ? Edytowane 20 Września 2011 przez Xaber Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 Witam, zapoznaj się i zastosuj na przyszłość MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2011 Napisz czy do zestawu należy doliczyć jakieś peryferia, tj. system operacyjny, monitor itp. Poza tym prędkości poszczególnych rdzeni procesora nie sumują się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...