Dylu Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Mam dylemat.Czy warto jest zamienic Athlona 2100+ AIUHB 03 03 na Athlona 2500+ BARTON?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 no nie wiem, jak ten 2100 kreci sie na 2.7 GHz to sie nie opłaca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Dylu --> narzekasz na brak mocy czy nadmiar gotowki ? :lol: jesli chcialbys podniesc ogolna wydajnaosc w 3d to lepiej sprzedac grafe i wymienic na cos mocniejszego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 IMHO to juz jest chyba choroba(syndrom overclokerskiego uzaleznienia od ilosci markow) i lepszym lekarstwem na to wydaje mi sie zmiana grafy niz proca(fajnie sie krecocego) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 proc wypasiony, zmien grafe lepiej 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 swietny proc jak masz za duzo pieniedzy to oddaj mi :P albo zbieraj na FC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 nie opłaca się. zysk z pół mega kaszy nie jest warty dopłaty. no chyba że za 50zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Nie zmieniaj, choc Barton swietnie sie kreci... Choc to zawsze loteria :) Skoro twoj 2.1 sie kreci 2.7 to nie oddawaj go... Poza tym nie wiem co chcecie od grafiki, moze byc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 mmysle ze nawet jesli by sie nie krecil to nie warto z tego wzgledu ze na dzien dzisiejszy ten 2100+ w zupelnosci do wszystkiego ci wystarcza a ceny bartonow niedlugo pewnie bardzo spadna wiec wtedy jak cos wymienisz ja tez czekam na zjazd cenowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...