animashi Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Witam, poszukuję dobrego odtwarzacza DVD (maks. 400 zł) z USB (niestety 2.0, bo z 3.0 to chyba mało jest, a jak są to drogie), który współpracowałby z dyskiem zewnętrznym (planuje kupić WD Passport). Zależy mi, aby urządzenie nie miało ograniczeń, co do wielkości pliku filmu, bo czytałem na forum, że ludzie mieli problemy z otwieraniem filmów powyżej np. 2 GB. Chciałbym, aby odtwarzacz był w miarę bezawaryjny, a współpraca z nim bezproblemowa. Mile widziana możliwość edycji napisów (np. wielkość czcionki) i odczyt różnych formatów. Może ktoś z Was korzysta z dysku zewnętrznego, filmy nie klatkują? Z góry dzięki. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nagły Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 W gruncie rzeczy za te pieniądze to już możesz spróbować odtwarzacz BDP S380 Sony Blu-ray i też będzie miał USB. Może będzie sprawniej czytał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwolas Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Witam. Ja kupiłem w tesco mante za 99zł z usb. I muszę powiedzieć, że za te pieniądze jestem zadowolony. Filmy z z pena i z dysku chodzą płynnie, a i z czcionką można parę rzeczy zrobić. Więc tak jak mówił kolega wyżej napisał za 400 zł kupisz już coś konkretnego i pewnie BR. Pozdrawiam. Edytowane 23 Listopada 2011 przez Zwolas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...