seba_999 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Witajcie mam problem z lapkiem HP. Otóż na matrycy się nic nie wyświetla, na monitorze zewnętrznym obraz się wyświetla. Podłączyłem inną matrycę (nie z tego modelu, ale pasowała) i obraz się pojawił. Czyli matryca do wymiany. Zamówiłem używaną (100% sprawną, z 2 tyg. gwarancją) z Allegro. Po zamontowaniu i włączeniu na matrycy pojawił się pionowy biały pasek na środku, który później przerodził się w pionowe paski na całej matrycy. Podłączyłem tą z innego modelu i nic się na niej nie wyświetla ;| Na monitorze zewnętrznym obraz jest. Co się zrypało? Czy od tej matrycy mogło się coś uszkodzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Może tasiemka jest walnięta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 Albo inwerter? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...