Lysyn Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 (edytowane) Kupiłem dysk WD Green 3TB SATA2 WD30EZRS i w sumie nie wiem ile ma obrotów. Nawet na stronie WD nie znalazłem. Jakim programem to sprawdzic? Takie dane sa na stronie WD: TREADLAYERS.COM: WESTERN DIGITAL CAVIAR GREEN WD30EZRS 3TB Tu napisali ze jest 5400: Western Digital Caviar Green 3TB Review (WD30EZRSDTL) | StorageReview.com TU ze 7200: Dyski twarde - Dysk twardy 3TB Western Digital WD30EZRS DTL - Seagate Jak jest faktycznie? Da sie to jakos sprawdzic? Edytowane 8 Października 2011 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Seria green od WD posiada regulowaną prędkość obrotów talerza/y która wynosi od 5400 do 7200 obrotów na minutę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Fajnie. A jak to ew. regulowac? I czym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seweryn18 Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Niczym ... prędkość nie jest zmienna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Prędkość jest stała i wynosi 5400, i nie wiesz w inne bajki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...