Łukisiliczuk Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 witam kupie coś w tym stylu gtx 465 z możliwością moda np Board FrazPC.pl - GTX 470 za pół darmo? mod z GTX 465 AMD Phenom x4 955 black edition 4gb ram drr3 jakieś dobre za około 80zł płyta głowna jakaś w miare coś mi tam polecali jakiegoś asrocka możecie mi przypomnieć albo podać jakąś bardzo opłacalną płytę główną? w cenach z 150zł czy taniej zasilacz jakiś żeby to wszystko uciągną po maksymalnym overclockingu dobry zestaw do podkręcania , grania np gta IV full detal , bf3 full detail, rozdziałka 1280, i do chodzenia po necie . mam 14 lat . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Napisz ile możesz przeznaczyć na całość. GTX 465 / 470 nie jest opłacalny. Poza tym tylko nieliczne, pierwsze egzemplarze GTX 465 modowały się na GTX 470. Modele referencyjne tych kart mają słabe i głośne chłodzenia. Ponadto za 150 zł nie kupisz dobrej płyty głównej, a już na pewno nie takiej do OC. Czy zagrasz we wszystkie gry na maksymalnych detalach też nie jest pewne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...