nadi Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Czy za pomocą drut moda takiego jak tu opisany http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33023 moge uzyskać wyższy mnożnik na swojej mobo normalnie mam 11x chciałbym uzyskać 12x i podkręcić jeszcze magistralą czy coś takiego jest realne na mojej płycie czy raczej nie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Realne jest zadanie tego pytania w tamtym temacie, a nie robienie nowego. btw. Jesli twoj proc to AXP 0.13 to mozesz drutowac i powinno sie udac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 sorki ale tamto to było faq i niechciałem tam babrać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 nie mam palmolino tzn że nie będzie chodziło ? Odpowiedzcie napewno wiele osób z k7s5a by skorzystało na tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 nie mam palmolino tzn że nie będzie chodziło ? Odpowiedzcie napewno wiele osób z k7s5a by skorzystało na tym Nie palmolino tylko Palomino; niestety na tym procku drut-mod nie dziala, niezaleznie od plyty jaka masz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ...Nie palmolino tylko Palomino; niestety na tym procku drut-mod nie dziala, niezaleznie od plyty jaka masz. a sprawdzales po zamalowaniu/polaczeniu mostkow L1 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ...Nie palmolino tylko Palomino; niestety na tym procku drut-mod nie dziala, niezaleznie od plyty jaka masz. a sprawdzales po zamalowaniu/polaczeniu mostkow L1 :?: Mialem polaczone trzy mostki, bo tyle wystarczalo do podniesienia mnoznika o 2 i wtedy drut-mod nie dzialal. Wszystkich mostkow nie udalo mi sie polaczyc bo przy jednej z prob 2 zniszczylem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 czy ktokolwiek z forum bawił się już drut modem i malowaniem mostkow na 0,18 i czy komuś coś z tego wyszło . Czy to jest na bank pewne że drut mod nie idzie z 0.18 oraz czy ktokolwiek malował mostki na 0,18 bo jeżeli nie jutro to sprawdze dziś już mi sie nie chce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...