Dame Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Witam jestem nowy i mam problem z instalacją Windowsa Xp. Po zmianie w biosie CD na pierwszy dysk komp nie czyta płyty choć windows jest nagrany. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan1987 Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 a sprawdziłeś płytę na innym kompie? swoją drogą nie przypominam sobie, aby oryginalne xp było wypalane na dvd ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dame Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Oryginalną zgrałem na dvd :wink: i jestem ciekawy czy tak da rade zainstalować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Płyta dvd w napędzie cd nie ruszy. Co rozumiesz poprzez "zmianę w biosie CD na pierwszy dysk"? Co ma na myśli pisząc "zgrałem na dvd"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Oryginalną zgrałem na dvd Zgrałeś pliki, a boot sector? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...