Darkenergy Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 (edytowane) Procesor Intel core i5 2500K Karta graficzna Asus Geforce GTX 560 DCII 1GB GDDR5 TOP Plyta glowna Asrock P67 Pro3(B3) Intel P67 LGA 1155 Dysk Samsung F3 HD10 3SJ 1TB 7200 32MB Pamiec RAM GoodRam DDR3 4GB PC1333 CL9 Jaki zasilacz do tego za ok. 250 żł Mialem na oku OCZ ModXStream Pro 500W ale nie wiem czy da rade. PS. nie chce zadnych watow na zapas ale zamierzam podkrecac komputer. Ewentualnie jak macie jakies ale co do zestawu calego to prosze. Edytowane 21 Października 2011 przez Darkenergy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 (edytowane) XFX (flaki SeaSonic) Zasilacz XFX Core PRO450W P1-450S-XXB9 - 450W :: Yooki.pl będzie zdecydowanie lepszym wyborem. A 450W do takiego zestawu starczy. Jednak ja na Twoim miejscu bym brał 550W. Jak zachce Ci się lepszej karty graficznej, to 450W raczej nie wystarczy. Tym bardziej, że 550W nie wykracza mocno poza budżet. Edytowane 21 Października 2011 przez ivanov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkenergy Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Ale jaki ten 550 W bo ja sie nie znam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Ale jaki ten 550 W bo ja sie nie znam :) Też XFX. To są obecnie chyba najlepsze zasilacze jeśli chodzi o współczynnik cena/jakość. Na stronie podanego sklepu (www.yooki.pl) wklep sobie w wyszukiwarce XFX; wszystko Ci wyskoczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkenergy Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Zasilacz XFX Core PRO550W P1-550S-XXB9 - 550W :: Yooki.pl Ten moze byc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Zasilacz XFX Core PRO550W P1-550S-XXB9 - 550W :: Yooki.pl Ten moze byc ? Tak, ten miałem na myśli. Tak w ogóle, to Yooki to raczej mało znany, a całkiem fajny sklep. Spokojnie możesz u nich kupować, jak co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkenergy Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Dobra dzieki za pomoc, nie wiem czy tu sie da jakas repke dawac albo cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 (edytowane) MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne 5. Zabrania się zakładania wątków o tym samym zestawie komputerowym w innych działach. Edytowane 21 Października 2011 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkenergy Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 (edytowane) Witam. Chce kupic karte graficzna do 800 zl. Karta bedzie w komputerze z intelem core i5 2500K. Mam na oku Asus Geforce GTX 560 DCII Top ale jest duzo opini ze radek hd 6870 jest wydajniejszy, tyle ze ja sie wgl na tym nie znam. Edytowane 27 Października 2011 przez Darkenergy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Dla porównania wydajności kart są w sieci testy i recenzje. Proszę zmienić na regulaminowy tytuł tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Posłuchaj się moderatora i doprecyzuj temat ;) Wersja TOP jest fabrycznie podkręcona, a więc różnica między GTX'em, a wspomnianym Radeonem jest wtedy mniejsza. Problem jednak w tym, że nawet niepodkręcona 560'tka potrafi pożerać do 40W więcej oferując przy tym niższą wydajność, a więc wersja OC może prezentować się jeszcze mniej ciekawie. Wszystko rozbija się jednak o cenę, a więc jeśli podasz sklep to będziemy mogli wybrać z jego oferty opcje naszym zdaniem opłacalne. Ps. Do porównania słupków na wykresach nie potrzeba ogromnej wiedzy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkenergy Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Caly komputer mam zamiar zamawiac w sklepie internetowym Morele.net . Jest tanszy od esc.pl ichyba tanszego nie znajde. Wersja gtxa 560 koszuje tam 770 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Po raz drugi zachęcam Cię do lektury regulaminu. Kolejnym razem nie będzie już tak delikatnie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...