Bronek Malanowski Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 (edytowane) Witajcie! Mam pytanie/problem. Otóż postanowiłem sobie dzisiaj odkurzyć kompa i zauważyłem że kabelek od wentylatora (górnego pod zasilaczem) jest odłączony (chyba), wiem tyle że jest z jakiejś firmy RULIAN. Drugi jest raczej podłączony ale nie pracuje (NIDEC BETA V TA300DC). Wystraszyłem się że ja sobie go teraz odczepiłem i komp się spali. A może te wentylatory się włączają automatycznie przy wysokiej temp. ?? Jeżeli tak to napiszcie jaka ma być temperatura karty graficznej, procesora i innych podzespołów. Daje tutaj fote z programu PC Wizard 2010: klik! I z tego co zauważyłem spadło mi taktowanie procesora z 2.0 GHz na 1.2 GHz ;/ . Proszę pomóżcie, będę wdzięczny. Z góry dziękuje i pozdrawiam, Malanowski ( ; . Edytowane 30 Października 2011 przez Bronek Malanowski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Zacznij od ogarnięcie Regulamin forum - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne bo krew mnie zalewa jak widzę tak idiotycznie nazwane tematy... 1) Zmiana nazwy temat w ciągu 12h. 2) Załączenie zdjęć sprzętu - wystarczy wyraźne 640x480 a nie rozmazane 5mpix. 3) Konfigurację możesz sobie darować. Masz szanse. Skorzystaj z niej. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...