koziol_69 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 (edytowane) Hej. jakiś czas temu miałem okazje zapoznać się ze stronką media-tech.eu ponoć polski producent. znalazłem na ich www lub www.ceneo.pl/11584800 taki produkt, chcę zrobić z tego prezent mojemu Tacie ma pełno strych do dziś nie wywołanych zdjęć na kliszach - myślicie ze bez kłopotu poradzi sobie ? i czy zda egzamin? z niedużym oporem używa netbooka ale daje rade staruszek :) co sądzicie? Edytowane 23 Listopada 2011 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Ogólnie świetny pomysł, nie wiem akurat jak to będzie działać, ale mój teściu używa normalnego urządzenia wielofunkcyjnego do skanowania i też coś tam wychodzi :wink: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Myślę, że jakość zdjęć z tego urządzenia będzie dyskusyjna. Zgaduję, że ojczulek nie robi już zdjęć analogiem, więc po zeskanowaniu wszystkiego urządzenie będzie leżeć bezużyteczne. Nie lepiej pokryjomu wziąć klisze, zanieść do labu, zeskanować na dobrym sprzęcie i sprezentować mu DVD ze zdjęciami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol_69 Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 Zakupiłem MT4092 :-) chodzi fajnie prezentuje się fajnie -szybki i wygodny lekki. 2 możliwości zasilania. szybciutko i dokładnie skanuje :) Będzie Tatko zadowolony. Dokupić musiałem mu 4gb karte SD. Jakość jest bardzo dobra - sam mam skaner plusteka i jakość nie jest rozbieżna aż tak. w mediatechowskim jest przystawka do filmu fotograficznego. Nie zrobię mu prezentu z dvd bo za dużo ma klisz ... Pozdrawiam i dzięki za zdanie Wasze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seoslav Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Dobrze że napisałeś info już po zakupie, bo tez się nad tym skanerem zastanawiałem. Teraa już wiem że warto - dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...