xavier78 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam, Chciałem zwodować MSI N580GTX Twin Frozr II/OC i tu pojawia się problem, do wyboru są dwa bloki: Alphacool NexXxoS NVXP NV 580/570 Serie oraz EK Water Blocks EK-FC GTX 580/570+ Acetal. Niestety nie znam firmy Alphacool, oferta mnie zaciekawiła ponieważ jest tańszy od EK prawie o 150PLN i tu pojawia się pytanie, jak z wydajnością lub opiniami dotyczącymi bloków Alphacool? Z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 (edytowane) Jeśli cena gra rolę to bierz pierwszy, jeśli jakość to drugi a dokładnie to lepszą wersję, czyli EK Water Blocks EK-FC580/570 GTX+ - EN Nickel :: ..:: Angela.pl ::.. Edytowane 8 Listopada 2011 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Dzięki za odpowiedź, biorę to: EK Water Blocks EK-FC GTX 580/570+ EN Acetal Nickelk Musi być czarny, bo mi kolorystykę w kompie popsuje... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...