samzi Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Witam ostatnio koleś robił mi formata w laptopie i po tym formacie dotykowa mysz zaczęła się ciąć nie wiem dlaczego tzn jak chce najechać na jakąś ikonkę powoli to tak się kursor ścina że no po prostu nie da rady trzeba z 10 razy próbować żeby trafić a przed formatowanie wszystko było elegancko nie mam żadnych płyt do laptopa więc nie wiem czy to sterowniki czy moze sensor się popsuł co o tym myślicie ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Mówisz o Touchpadzie? Zainstaluj do niego sterowniki, które znajdziesz zarówno na stronie producenta płytki dotykowej jak i całego laptopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Jaki system operacyjny?? Jeżeli Windows to zapodaj screena z menadżera urządzeń, albo napisz czy wszystkie urządzenia są zainstalowane poprawnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samzi Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 win to XP sp2 A laptop to emachines E720 był formatywny juz pare razy i nigdy nie było takiego problemu screen z menadżera http://img834.imageshack.us/img834/8692/96350511.jpg i nie wiem czy sa poprawnie zainstalowane bo nie wiem jak to sprawdzić ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 http://support.emachines.com/em/driver/nb/e720.html ftp://ftp.emachines.com/notebook/E720/XP%20SP2/04.%20TouchPad.zip Zaktualizuj Windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samzi Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 wielkie dzięki Klaus zainstalowałem to i myszka już działa poprawnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Ale skąd pomysł na nazwę "dotykowa myszka"? :rolleyes: Touchpad, gładzik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...