XxChesteRxX Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Witam Gdy załączyłem komputer i ukazał mi się pulpit nagle monitor wyłączył się, jak by przeszedł w stan uśpienia tzn. dioda migała obraz był czarny i od tego czasu nie mogę go załączyć. Kiedy odłączam kabel monitora od komputera na ekranie nie pokazuje się okienko z komunikatem że kabel nie jest podłączony, nie jest to wina karty graficznej ponieważ podłączyłem drugi monitor i działa jak należy. Kiedy przyjrzałem się dokładniej zauważyłem, że monitor miga, leciutko się podświetla słychać przez chwile cichutki 'pisk' w środku po czym gaśnie i tak w kółko, dioda i monitor cały czas tak migają. Naciśnięcie przycisku menu na monitorze nie daje żadnego rezultatu, nic się nie wyświetla. Czy ktoś wie o co może w tym chodzić? Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam Twój monitor się zepsuł. ->SERWIS-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...