Skocz do zawartości
CFR

Quad Q9450 i ... plyta

Plyta pod Q9450  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktora plyta jest THE BEST

• Asus P5N32-E SLI
      0
    • Asus P5K
      0
    • Asus P5KC
      0
    • Asus P5Q
    • Asus P5E
      0
    • Gigabyte GA-P35C-DS3R
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam procek, ktorego moja stara plyta niestety w pelni nie wykorzystuje. Poszperalem w internecie i znalazlem kilka propozycji, ktore mnie interesuja jednak wybor pozostawie Wam - Fachowcom. Jezeli to mozliwe, prosze o kolejnosc od najlepszej do najslabszej.

- Asus P5N32-E SLI

- Asus P5K

- Asus P5KC

- Asus P5Q

- Asus P5E

- Gigabyte GA-P35C-DS3R

Na stronie Asusa probowalem porownac ale ta wynikowa tabela jest dla mnie chaotyczna i raczej mi nie pomogla. Studiowalem tez watek "Plyty Glowne pod S775"n jednak za duzo tam rozbieznosci w stosunku do wynikow moich poszukiwan oraz istnieja tam skroty, ktorych nie rozumiem( i pomyslec,ze 10 lat temu bylem specem ... ech)

Pewnie sie mnie zapytacie do czego to ma sluzyc? ;) Glownie to obrobka duzych RAWow, dalej jest montaz filmow a na samym koncu wrzuce sobie pewnie pierwszego Crisisa i moze Age of Conan. Grafika Radeon HD 4770. Pamieci 4x2 Kingston Hyper PC2-6400 CL5

PZDR

PS. Plyty sa oczywiscie uzywane i termin sprzedazy jest dosc krotki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi