Oli2009 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam serdecznie, Mam duży problem z wyskakując okienkiem Avast. Nie wiem jak to wyłączyć, odinstalować. Miałem to na Viście i teraz mam na Win 7, zaczęło wyskakiwać zaraz po zainstalowaniu Avast! 4.7.1098 Home Edition PL 8O Czy wiecie jak to odinstalować? Bardzo proszę o pomoc, nie mam siły na to G 8O . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 (edytowane) Najłatwiej by było odinstalować ten avast i ściągnąć nowy ze strony, a potem go zarejestrować na darmową wersję - na rok.(PS u mnie jest 6.0.1289, tak więc lepiej go przepchnąć do nowszej wersji) Edytowane 28 Listopada 2011 przez Thomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli2009 Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Najłatwiej by było odinstalować ten avast i ściągnąć nowy ze strony, a potem go zarejestrować na darmową wersję - na rok.(PS u mnie jest 6.0.1289, tak więc lepiej go przepchnąć do nowszej wersji) Nawet odinstalowany wysyła ten komunikat 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Uzyj: avast! Uninstall Utility nastepnie zainstaluj najnowsza darmowa wersje. Jezeli nadal bedzie problem po uzyciu to daj log z OTL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...