marcin77 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 dziś zakupiłem taką płyte do bartona, narazie temp. wychodzi 46 w necie i pracy (pisanie itp), ile stabilnie moge wyciągnąć na niej bez szaleństw :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 hehe .Oświeć nas bo chyba jestes pierwszą osoba na tym ofrum któa ma mobo na kt400A.Tylko troszkę źle to napisałeś.Od płyty w małym stopniu zależy kręcenie.Bardzoej od procak (dokłądnie serii proca) Napewno zaraz zostaniesz zbesztany i topik zostanie zamknięty :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Skad MY mamy wiedziec ile TY wyciagniesz ze Swojego proca??? Jasnowidzow tu nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 dzięki, a myślałem że sami jasnowidzący tu są :lol: , a co do serii to zaginęła w akcji, gdzieś miałem zapisaną ale ... pamięta tylko że zaczynało się na AQ.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 to zamało pamieasz zeby co kolwiek powiedzieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 w każdym razie może jeszcze dziś lekko podkręce go :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 dobra już wiem jest to seria AQXEA , no i zdziwienie ma odblokowany mnożnik 8O , dziś chodziło na 12x166, testy przeszło wszystkie i 3dmarka2001se :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Mam taki sam procek jak ty - jak w opisie seria nie wiem jaka i na płycie KT400 wyciągnałem bez problemu 12.5*174 bez podnoszenia napiecia, ten wynik co jest podany w opisie to szedł na NF2 bodajże 12.5*187, wiec procek jest całkiem całkiem nie powiem, ale temperaturke mam niższą niż ty - na chłodzeniu powietrzem przy ostatnich upałach 40 w idle do 45 w stresie - volcano 7+ na low Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 wkońcu ktoś ma taki jak ja :D , teraz chodzi na 12.5 w stress 48 stopni i podejżewam że więcej wycisne, chociaż u mnie cooler to coolermaster z wkładką miedzianą więc to wynik przyzwoity :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 to jeszcze jedno szybkie pytanko, jakie masz napiecie, chodzi Ci na standardowym czy musisz troszke podnieść - od jakiej wartości musisz podnosić (fsb, mnożnik??) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 narazie na nożniku 12.5 chodzi bez podnoszenia napięcia, więcej nie kręciłem, może w tygodniu to zmienie, grafika ciut za słaba więc i zysk mały przy podkręcaniu procka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...