Quake96 Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Siemka ;) Przychodzę do was z kolejnym problemem. Otóż do niedawna używałem mikrofonu "E3" na Windows 7 i wszystko było jak najbardziej w porządku. Jednak dzisiaj po podłączeniu mikrofonu, wszystko niby okej, ale gdy nagrywam z niego dźwięk (próbowałem różnymi programami), to w każdym z programów, nagranie jest zniekształcone. Tzn. Jest lekko przyspieszone, i mam na nim głos Jak Chip&Dale, czyli taki dziwny... Proszę was o pomoc, bo pilnie potrzebuję mikrofonu. Dzięki z góry za pomoc. Pozdrawiam. Quake96 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voluu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 1. Poprawiałeś wtyk mikrofonu? 2. Próbowałeś na przednim/tylnym panelu? 3. Nie grzebałeś w ustawieniach mikrofonu? 4. W programach efekty dźwiękowe powyłączane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...