Wojttekkk Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Witam, od jakiegoś czasu mam oprogramowanie na routerze DD-WRT. Chodzi mi o to, aby ograniczyć transfer Wi-fi. Jak ustawić coś takiego w opcjach QOS na tym sofcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Jaki masz router? Dla wifi jako takiego limitu sobie raczej nie ustawisz, za to dla ip przypisanego do urządzenia lub dla konkretnego urządzenia po adresie MAC połączonego przez wi-fi jak najbardziej. Wszystko ustawiasz sobie tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojttekkk Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Czyli mam dodać adres MAC laptopa i dodać ogranicznik w QoS Seting? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 tak,albo przydzielone mu ip, ale jeśli chodzi o ograniczenie tylko jednego laptopa to wygodniej wpisać jego MAC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...