Wąsu Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Witam. Otóż mam okazję kupna nowego sprzętu dla siebie do domowego użytku. I chciałbym się doradzić co warto kupić do 2000 zł. Jeśli chodzi o komputer typu All in One to mam takie wymagania: monitor LED do 20 cali - bezdotykowy karta dźwiękowa jakaś High Definition z możliwość korekty dźwięku WiFi bo w domu mam router karta graficzna - nie musi być super extra, wystarczy, że uciągnie 3 gry sportowe pamięć RAM - 2 GB to chyba minimum, może być więcej procesor - na tym się nie znam ale chyba 64bit jakiś nowy dysk - 250 GB minimum czytnik kart pamięci nagrywarka CD-DVD Przeglądając allegro znalazłem MSI AC1900. Co o nim sądzicie ? Jeśli ktoś zna tego typu sprzęt z podobną konfiguracją to bardzo proszę o propozycje. A jeśli chodzi o nettop to tu dojdzie kupno monitora LED z tunerem DVB-C do kablowej telewizji cyfrowej (całość do 2000 zł). Wymagania j/w choć tu chciałbym mieć HDMI żeby podpiąć go do monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...