grzesiek811 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Witam, dochodzę do wniosku, że pora pomyśleć nad nagrywarką Blu-ray tylko nie wiem jaki model będzie najlepszy. W przypadku napędów DVD jestem zawiedziony nagrywarkami Pioneer i Nec, nie wiem jak jest z blu-ray, jakie są najlepsze. Polecicie jakieś dobre i niezbyt drogie nagrywary blu-ray? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasp Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 LG BH10LS30 lub Liteon iHBS112 - obydwie nagrywarki można znaleźć w cenie 360 - 380zł. Wg niektórych opinii napęd Liteon ma lepszą korekcję błędów. Tak czy inaczej to dobre napędy, w tym przedziale cenowym ofkoz. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek811 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 (edytowane) Nie miałem jeszcze napędu Liteon i kusi mnie, żeby spróbować. Na plus Liteona w dodatku bufor 8MB, a LG tylko 4MB. Słyszałem gdzieś, że pioneer robi też dobre nagrywarki BD. Co można powiedzieć o Pioneer BDR-206DBK? Edytowane 3 Grudnia 2011 przez grzesiek811 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...