Abdel_k9 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Pewnie niektorym przyda sie ta informacja, że we wroclawiu na ulicy swojszyckiej 1 jest firma która tnie blache wodą, jedyne co mosimy im przynies to wektorowy plik graficzny a oni to wytna, niestety jeszcze nie wiemile biora za metr ale jutro sie dowiem, Dzis bylem tagze w firmie atic (agencja reklamowa) na ulicy karkonowskiej 8 (budynek telewizji) i okzalalo sie ze pan tam pracujacy co nieco interesuje sie moddingiem, i zaoferowal mi swoja pomoc, moze grawewrowac w skali szarosci na plexie oraz duzo innnych zeczy. Nie wiem jak wy ale dla mnie to wielki szok ze we wroclawiu tak latwo znalesc firmy pomocne w moddingu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ja nie jestem za korzystaniem z usług firm, które mogą zrobić/zmodowac to co sam możesz zrobić. Nie mówie o takich rzeczach jak na przykład wycinanie otworów w szkle u szklarza... Wolę wszystko (co mam możliwość) zrobić sam, dzięki temu wiem, że to jest mój własnoręczny mod :wink: Nie idz na łatwiznę :!: Warto się troszkę pomęczyć, chociaż dla samej satysfakcji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Pewnie niektorym przyda sie ta informacja, że we wroclawiu na ulicy swojszyckiej 1 jest firma która tnie blache wodą, jedyne co mosimy im przynies to wektorowy plik graficzny a oni to wytna, niestety jeszcze nie wiemile biora za metr ale jutro sie dowiem, Dzis bylem tagze w firmie atic (agencja reklamowa) na ulicy karkonowskiej 8 (budynek telewizji) i okzalalo sie ze pan tam pracujacy co nieco interesuje sie moddingiem, i zaoferowal mi swoja pomoc, moze grawewrowac w skali szarosci na plexie oraz duzo innnych zeczy. Nie wiem jak wy ale dla mnie to wielki szok ze we wroclawiu tak latwo znalesc firmy pomocne w moddingu :) dobrze wiedziec , ale IMHO lepsza satysfakcja jest z tego jak sie samemu nameczysz , pokaleczysz - po prostu bedziesz mial frajde z tego ze zrobiles cos SAM raczej nie skorzystam - wole samemu robic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 wiem, ale niestey cyrklem nie wygraweruje czarnobialego zdjecia, a wyzynarka nie wytne w budzie smoka o wymiarach 10x20 a wtedy trza skozystac z uslug takich firm bo przy malych rozmiarach duzo u nich nie wychodzi. Pozatym myslalem nad robieniem grilla do wentyla 12cm bo takich wycinanych niestety kupic nie mozna :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 tylko ze za tego smoka wycietego w budzie zaplacisz z 50 zeta albo lepiej a to grawerowanie w szkle tez ni ebedzie za dramo to to nie jest prosta sprawa dobrze ze jest to dostepne ale napewno jest drogo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Abdel_k9 tylko żebyś się nie rozczarował,u mnie w city minuta cięcia kosztuje 5zł a wodą tnie się baaaardzo wolno. Pozatym z jednej strony zostaje nalot z piasku - trzeba ciąc od wewnęcznej. Zycze powodzenia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Abdel_k9 tylko żebyś się nie rozczarował,u mnie w city minuta cięcia kosztuje 5zł a wodą tnie się baaaardzo wolno. Pozatym z jednej strony zostaje nalot z piasku - trzeba ciąc od wewnęcznej. Zycze powodzenia :P u mnie biora od metra, i na przyklad metr ciecia 2mm stali nierdzewnej kosztuje 10zł :) A grawerowanie kosztuje 26gr za cm^2 wiec raczej duzo to nie jest biorac pod uwage mozliwosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...