Skocz do zawartości
Glazek

!!!!!!!!!! Problem Soltek 75FRN2-L !!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam plyte Soltek 75FRN2-L, Athlona XP 1700 i DDR 400 MHZ. FSB mam podkrecane do 216 MHZ. Po kazdym odcieciu zasilania np gdy wysadzi mi korki w domu to moj komp nie wlacza sie, widze tylko czarny ekran.

Zeby kamp sie uruchomil to musze nasisnac przycisk INSERT lub zresetowwac bios. Czym to moze byc spowodowane :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam plyte Soltek 75FRN2-L, Athlona XP 1700 i DDR 400 MHZ. FSB mam podkrecane do 216 MHZ. Po kazdym odcieciu zasilania np gdy wysadzi mi korki w domu to moj komp nie wlacza sie, widze tylko czarny ekran.

Zeby kamp sie uruchomil to musze nasisnac przycisk INSERT lub zresetowwac bios. Czym to moze byc spowodowane :?:

WIDZISZ TAKI PRZYKLEJONY TEMAT O TYM SOLTKU, PO CO ZAKLADASZ NOWY TOPIC SKORO TAM PRAWDOPODOBNIE ZNAJDZIESZ ODPOWIEDZ, A NAWET JESLI NIE TO TAM MOZESZ SPYTAC!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też tak mam i nie moge nic na to wymyślić.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OT

Ja wiem!!

zjedz z fsb - daj korkom odpoczac ;-)

cos sie ostatnio wszyscy wydzieraja hmm

Popatrz tam na gorze forum Sprzet jest przyklejony temat o Twojej plycie

Grasuja tam glownie specjalisci i wlasciciele owej mobo

Zapraszam wiec Cie do owego topika i zycze powodzenia i szybkiego rozwiazania Twojego problemu :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...