Glazek Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Mam plyte Soltek 75FRN2-L, Athlona XP 1700 i DDR 400 MHZ. FSB mam podkrecane do 216 MHZ. Po kazdym odcieciu zasilania np gdy wysadzi mi korki w domu to moj komp nie wlacza sie, widze tylko czarny ekran. Zeby kamp sie uruchomil to musze nasisnac przycisk INSERT lub zresetowwac bios. Czym to moze byc spowodowane :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Tak jest zawsze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Mam plyte Soltek 75FRN2-L, Athlona XP 1700 i DDR 400 MHZ. FSB mam podkrecane do 216 MHZ. Po kazdym odcieciu zasilania np gdy wysadzi mi korki w domu to moj komp nie wlacza sie, widze tylko czarny ekran. Zeby kamp sie uruchomil to musze nasisnac przycisk INSERT lub zresetowwac bios. Czym to moze byc spowodowane :?: WIDZISZ TAKI PRZYKLEJONY TEMAT O TYM SOLTKU, PO CO ZAKLADASZ NOWY TOPIC SKORO TAM PRAWDOPODOBNIE ZNAJDZIESZ ODPOWIEDZ, A NAWET JESLI NIE TO TAM MOZESZ SPYTAC!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Mam plyte Soltek 75FRN2-L, Athlona XP 1700 i DDR 400 MHZ. FSB mam podkrecane do 216 MHZ. Po kazdym odcieciu zasilania np gdy wysadzi mi korki w domu to moj komp nie wlacza sie, widze tylko czarny ekran. Zeby kamp sie uruchomil to musze nasisnac przycisk INSERT lub zresetowwac bios. Czym to moze byc spowodowane :?: Ja też tak mam i nie moge nic na to wymyślić..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 OT Ja wiem!! zjedz z fsb - daj korkom odpoczac ;-) cos sie ostatnio wszyscy wydzieraja hmm Popatrz tam na gorze forum Sprzet jest przyklejony temat o Twojej plycie Grasuja tam glownie specjalisci i wlasciciele owej mobo Zapraszam wiec Cie do owego topika i zycze powodzenia i szybkiego rozwiazania Twojego problemu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...