grecku Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam! Mam problem,po formacie nie mam dzwięku,szlak mnie już trafia,pobierałem sterowniki do mojej płyty głównej i nic... Płyta główna to: Asus P5KPL-AM IN/ROEM/SI Karta Dźwiękowa to: VIA VT1705 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jaki system i jakie sterowniki zainstalowałeś to mamy się domyślać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 Czy karta dźwiękowa (nawet bez sterowników) wykrywana jest jakkolwiek przez system?* *~np.jako Kontroler multimediów; Urządzenie High Definition audio bądź coś w ten deseń? Czyżby karta pomimo zainstalowania odpowiednich sterowników po prostu nie wydawała dźwięku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grecku Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 System operacyjny Microsoft Windows XP Professional Sterowniki nie wiem jak się nazywają,kolega sie trochę zna,po podaniu mu nazwy płyty głównej,podał mi te stery. W "dzwięk i urzadzenia audio" ciągle pisze brak urządzen audio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 Najpierw zaktualizuj XPka do SP3 potem dopiero instaluj sterowniki do karty dźwiękowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 kolega sie trochę zna A sam nie potrafisz wpisać nazwy płyty głównej w google, wejść na stronę producenta i pobrać najnowsze stery + łatkę Microsoft Windows 2000/XP/2003 HD Audio Patch KB888111 ? http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLAM/#download Stery w gałęzi Audio, łatka w Utilities. Wspomniane wyżej uaktualnienie systemu to podstawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grecku Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 Jak sie aktualizuje Xpeka do SP3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 (edytowane) Jak się ma oryginał to się sam zaktualizuje, albo ściągnij sobie SP3 ze strony Microsoftu i zainstaluj ręcznie. Edytowane 29 Grudnia 2011 przez bender83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grecku Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 (edytowane) Z tej stronki pobieram SP3 do xpeka.Długo sie pobiera już 15 min i dopiero 25%. http://www.microsoft.com/downloads/pl-pl/details.aspx?FamilyID=2fcde6ce-b5fb-4488-8c50-fe22559d164 Edytowane 29 Grudnia 2011 przez grecku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grecku Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 Dobra dzięki tym co sie udzielali,działa. PS.też nie musicie czasem być tacy opryskliwi,człowiek zielony i sie nie zna to czasem jest ciężej pomóc,ale i tak jest ok,dzięki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 Właśnie dla takich co się nie znają na samej górze w dziale jest Zanim cokolwiek napiszesz.. - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Mam nadzieję, że zapamiętasz też, że w pierwszej kolejności po sterowniki nie idziemy do kolegi tylko na stronę producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...