anagaro Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam. Szukam monitora LCD/LED 22" w cenie do 600zł. Monitor wykorzystywany do wszystkiego (gry, multimedia, praca w autocadzie, internet). Po analizie kilku testów i opinii wybrałem kilka modeli: - BenQ G2222HDL - BenQ G2240 - Iiyama E2208HDD-B1 Proszę o podanie który z tych modeli będzie najlepszym wyborem lub podanie innego odpowiadajcego moim wymaganiom. Pozdrawiam anagaro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 AutoCad projekty 2D czy może 3D? Jeżeli miał bym Ci polecić monitor w przybliżonej cenie (~650zł) to najlepszym wyborem będzie LG IPS226V. Ze względu na matrycę IPS, ale największą wadą tych matryc jest jakość czerni i tu może być problem z AutoCadem- o ile domyślnym tłem będzie czerń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anagaro Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam. Szukam monitora LCD/LED 22" w cenie do 600zł. Monitor wykorzystywany do wszystkiego (gry, multimedia, praca w autocadzie, internet). Po analizie kilku testów i opinii wybrałem kilka modeli: - BenQ G2222HDL - BenQ G2240 - Iiyama E2208HDD-B1 Proszę o podanie który z tych modeli będzie najlepszym wyborem lub podanie innego odpowiadajcego moim wymaganiom. Pozdrawiam anagaro Autocad tylko 2D. Wolę wybrać monitor z matrycą TN, ponieważ z autcadem w domu pracuję sporadycznie :) Wystraczy mi w pracy. Tło czarne oczywiście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...