bandit Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Mam takie pytanie czym się różnią procki XP od MP (tylko nie ceną , bo to już wiem) . I czy bezpieczny jest drut mod w podstawce procka .ew. gdy procka trafi szlag to czy mi gwarancję uznają ??? Proszę o odpowiedź Z poważaniem Paweł S.(bandit) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 MP jest dla platform wieloprocesorowych a XP nie. Co do drut moda MP to nie wiem ale XP spokojnie da sie, a z gwara to chyba nie bedzie problemu bo zdejmujesz druta i ani sladu po modzie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 XP i MP roznia sie jednym mostkiem podobno MP to selekcjonowane sztuki ,ale ich cena przeraza sa na forum conajmniej dwie osoby ,ktore przerobily swoje dwa XP na MP zeby im chodzily na plytach dwuprocesorowych drut mod dziala na MP ,bo jedna z tych osob ma 2 x XP 1700+ @ 2x MP 2400+ za pomoca drut moda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 O widze, KGB że się w końcu awantara dorobiłeś :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 O widze, KGB że się w końcu awantara dorobiłeś :-Dtak na szybko cos sklecilem ,ale powazniejszy projekt czeka na przyplyw czasu wolnego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...