wojtass_19 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Witam, prosiłbym o wycene tego zestawu, komputer oczywiście używany ale w pełni sprawny: ASUS P5GD1-PRO 1915 Intel Pentium 2,8 GHZ (Dual Core) ale nie znam dokładnie modelu. RADEON x300 128MB PCI-E 2x256MB DDR 400 160GB Lite-On 52/32K Modecom Winner 300W Monitor LCD 17' Prestigio Windows XP oryginał. Nie jestem w stanie określić dokładnej specyfikacji, ponieważ nie jest to mój komputer, a na kartce, którą dostałem były tylko wyżej wymienione informację. Proszę o pomoc w wycenie tego zestawu, przynajmniej tak na oko, w jakim przedziale cenowym mieści się podany zestaw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 ale w pełni sprawny A ty? MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne 11. Forum nie jest przeznaczone do wyceny sprzętu komputerowego (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...