nekpa Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 kupilem niedawno owego radka z his'a teraz biega tak 250@450/330@450 zadzwiwijaace jest to ze sie tak dobrze kreci i nie wiem czy to przypadkiem nie jakas lipa wiecej na powerS ani na radeonatorze sie juz nie dalo a faktem jest ze w 3dm2001se mialem przed oc 3303 a po 4336 Jak to mozliwe ze sie tak dobrze kreci? i moze ktos zna jakis soft ktory pozwala zwiekszyc jeszcze taktowanie lub zmodyfikowac te !? pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 no pięknie :D jestem pod wrażeniem ;) a próbowałeś RadLinkiem? u mnie da sie puscic na nim rdzeń i pamięć @3400 MHz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 .... a pamieci nie krecisz.... ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nekpa Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 A moglbys mi podac jakis link do tego radLinka??? A w odpowiedzi dla neona to pamieci grafy sa juz podkreecone.(patrz wyze). A jesli chodzi o ramy tozwykle kingstony 333 na wiecej niz 400 nie polecialy ale sie jeszcze zobaczy(jakis bloczekmoze na nie nalozyc i napiecie podniesc:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nekpa Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 a tak powaznie to jak sciagnac blokade mnoznika z a900na scaA?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 a tak powaznie to jak sciagnac blokade mnoznika z a900na scaA??tak powaznie moglbys poszukac a potrzeba olowek 5B i polaczyc nim cztery mostki L1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nekpa Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 hmmmmmmmmm.Jak juz wyczyscilem proca z tej szitowatej pasty silikonowej i zobaczylem opisy na niej to powiem ci ze nie jestem specem od elektroniki.Mianowicei moglbys mi to opisac jak dla maxymalnego laika.moze jakis schemacik na jpg lu cos takiego.bylbym bardzo wdzieczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 poszukaj w FAQ ,albo tu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=27072 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nekpa Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 uhh.duzo czytania a w wiekszosci nie dotyczy juz mojego jaderka.A jest mozliwosc zeby je polaczyc w taki sposob zebym mogl dowolnie zmieniac mnoznik??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...