Brevis Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Mam male pytanko do Was: Nie wiecie gdzie mozna w miare tanio i wysyłkowo dostac nagrywareczke lite ona 32125w,to jest ta w ktorej po zmianie biosu mozna nagrywac 48x A tak w ogóle czy nie pieprza sie czsem te nagrywarkii,rozne opinie kraza wsród ludzisk???? Z gory wielkie dzięki za ewentualna odpowiedz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Epox 8k7a+,AMD ATB1.4@1.6(160x10) gf2pro(240423)hdd ibm 60gxp 40gbx2-raid 0 pamiec256mb(no name),Suund Blaster Audigy Player, windy xp prof Jak zrobiles 1.4 na 1.6??? Ja tylko na 1.56. Podnosiles napiecie?(jak tak to o ile) Sorki ze nie na temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Napiecie musiałem podniesc 0.1 v teraz na płycie wskazuje mi 1.89 do 1.9 v wiec troche za duzo,ale jak na razie to zanaczy od 3 miechów wszystko spoks.Żeby wiecej wykrzesac z athlonka zbieram juz kaske na WC+peltierek,ale to melodia przyszłosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Mam male pytanko do Was: Nie wiecie gdzie mozna w miare tanio i wysyłkowo dostac nagrywareczke lite ona 32125w,to jest ta w ktorej po zmianie biosu mozna nagrywac 48x A tak w ogóle czy nie pieprza sie czsem te nagrywarkii,rozne opinie kraza wsród ludzisk???? Z gory wielkie dzięki za ewentualna odpowiedz :D no ja mam taka z literka W...ale po prostu mialem szczescie i w sklepie takie tylko mieli :lol: :lol: :lol: ...sklep to Artmag w Bydgoszczy...ale z tego co wiem to wysylkowo u nich nie mozna...ladnie wypala z 48x... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Znam pare osob co maja LiteOn'y w tym siebie i jak narazie jest bardzo dobrze. A co do sklepu to musisz zapytac o wersje nagrywarki ktora sprzedaja tutaj: http://www.sklepwgk.pl/cennik.php3?s=U1xwO...54mOELIJ&id=wri Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...