Skocz do zawartości
Brevis

Nagrywarki Lite on

Rekomendowane odpowiedzi

Mam male pytanko do Was:

Nie wiecie gdzie mozna w miare tanio i wysyłkowo dostac nagrywareczke lite ona 32125w,to jest ta w ktorej po zmianie biosu mozna nagrywac 48x

A tak w ogóle czy nie pieprza sie czsem te nagrywarkii,rozne opinie kraza wsród ludzisk????

Z gory wielkie dzięki za ewentualna odpowiedz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Epox 8k7a+,AMD ATB1.4@1.6(160x10) 

gf2pro(240423)hdd ibm 60gxp 40gbx2-raid 0 

pamiec256mb(no name),Suund Blaster Audigy Player, 

windy xp prof

Jak zrobiles 1.4 na 1.6??? Ja tylko na 1.56. Podnosiles napiecie?(jak tak to o ile)

Sorki ze nie na temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napiecie musiałem podniesc 0.1 v teraz na płycie wskazuje mi 1.89 do 1.9 v wiec troche za duzo,ale jak na razie to zanaczy od 3 miechów wszystko spoks.Żeby wiecej wykrzesac z athlonka zbieram juz kaske na WC+peltierek,ale to melodia przyszłosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam male pytanko do Was:

Nie wiecie gdzie mozna w miare tanio i wysyłkowo dostac nagrywareczke lite ona 32125w,to jest ta w ktorej po zmianie biosu mozna nagrywac 48x

A tak w ogóle czy nie pieprza sie czsem te nagrywarkii,rozne opinie kraza wsród ludzisk????

Z gory wielkie dzięki za ewentualna odpowiedz :D

no ja mam taka z literka W...ale po prostu mialem szczescie i w sklepie takie tylko mieli :lol: :lol: :lol: ...sklep to Artmag w Bydgoszczy...ale z tego co wiem to wysylkowo u nich nie mozna...ladnie wypala z 48x...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...