Parafian12 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Panowie mam pytanie co do ramu i do chłodzenia: 1. Czy jak chce dokupić ramy i kupie innej firmy, to czy będzie to normalnie funkcjonować? 2. Jakie polecacie chłodzenie na procesor do 150 zł powiedzmy ,ale nic się nie stanie jak będzie 200zł kosztem DUŻO większej wydajności i takie pytanko jeszcze jedno, żeby nie zakładać nowego tematu, jaką byście polecili kamerkę internetową? Piszemy upgrade a nie ubgrade, temat powinien sugerować treść. Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 1. Tak 2. to zależy, bo nie podałeś, jaki procesor ma chłodzić 3. jaki budżet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parafian12 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 2. Amd Phenom x4 3. myślę ,że do 100zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Fortis lub Performa. Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...