Skocz do zawartości
bravor

Karta graficzna do 250 pod G530

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem w trakcie skladania budzetowki. Kupilem juz:

-procesor Intel Celeron G530

-plyta ASUS P8H61 LE.3.0

-pamiec Kingston 4 GB 1333

-zasilacz (juz zamowiony)-OCZ StealthXStream 2 400W PSU 80Plus

-DVD-RW

Mam stary dysk+obudowe Chieftec. Komputer ma byc do netu,filmow + sporadycznie jakis Battlefield 2 Bad Company. Monitor "22".

Chce kupic tania grafike na gwarancji,najlepiej do 220-270 PLN. Czy oprocz polecanego w zestawach starszego HD4850 jest cos innego godnego polecenia? Mysle nad HD6570 OC lub HD6670, obie w DDR3. Jak juz mialbym dolozyc kasy to chyba tylko w 6770,ale czy jest sens przy tym procku?

Edytowane przez bravor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za podpowiedz,chyba sie zdecyduje na pierwsza propozycje z linka:)

PS:Czysto informacyjnie, poniewaz jestem bardzo ciekaw tego procka-czy G530 wykorzysta w pelni HD6770, czy bedzie to juz przerost formy nad treścią?

Edytowane przez bravor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS:Czysto informacyjnie, poniewaz jestem bardzo ciekaw tego procka-czy G530 wykorzysta w pelni HD6770, czy bedzie to juz przerost formy nad treścią?

Powinien jeszcze dać radę, wszak wydajność ma podobną co leciwy i wciąż dobry C2D E8400.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi