Gość sowabezdrukarki Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Witam. Mam mały problem, grałem kiedyś u kuzyna w csa na serwie w więzieniu :razz: .Były tam różne gry np. w chowanego,dzień wolny,polecenia B-) .Kuzyn nie pamięta typu serwera :mur: (chyba RPG).Proszę o podanie jakiś.Z góry dziękuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkad Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Typ takiego serwera to 4fun. Pod tym linkiem masz do wyboru do koloru :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek21212 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 W CSS nie grałem ale na CS1.6 to nazywa się "Jail Break" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sowabezdrukarki Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 (edytowane) Dzięki wszystkim ale to jeszcze nie to. :cry: Interesuje mnie serwer w tzw. "Zakład karny".Arkad niewiem czemu ale z twoich srwów tylko płowa działa. Edytowane 4 Lutego 2012 przez sowabezdrukarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkad Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Masz oryginalną wersję gry, czy tak zwany Non Steam? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sowabezdrukarki Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Tak jak pisałem w opisie nonsteam.Ściągnołem sobie cs 1.6 straciłem na grafice ale przynajmniej działają wszystkie serwery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sowabezdrukarki Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 jarek21212 mam do ciebie pytanie:czy znasz jakiś fajny serwer do cs1.6 (NonSteam) ale z coca cola mod?Dzięki z góry poraz 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Tak jak pisałem w opisie nonsteam.Ściągnołem sobie cs 1.6 straciłem na grafice ale przynajmniej działają wszystkie serwery. Żegnam. dawniej bym napisał [ciach!]aj ale jestem już zmęczony debilizmem 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...