redron Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Mam problem z bootowaniem. Ustawiam w biosie first boot device na cdrom, zamykam biosa i zapisuje. To po ponownym uruchomieniu nie chce mi bootować płyty z oprogramowaniem. W czym leży problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 nie chce mi bootować płyty z oprogramowaniem? Doprecyzuj z jakim oprogramowaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redron Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Windows 7 home premium 32 bit. w wersji OEM a także Windows Xp Home Edition 32bit w wersji OEM. Wszystko orginalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Czy BIOS zapamiętuje te ustawienia? Jak masz możliwość to sprawdź też na innym napędzie. Inne płyty też nie startują? Np jakiś Linux. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...