roswell89 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 (edytowane) Witam! Szukam laptopa w cenie do ok 2000zł (aczkolwiek może być nieco podniesiona, gdy będzie jakiś model naprawdę tego warty. Do czego go używam: - głównie przeglądanie Internetu (często włączam bardzo dużą liczbę zakładek) - słuchanie muzyki (zależy mi na dobrej jakości dźwięku) - pakiet Office - oglądanie filmów (nie HD) - żadnych gier, programów graficznych itp Także wymagania, poza ogromną liczbą otwieranych zakładek jednocześnie, nie są wygórowane. Zależy mi również, choć nie jest to konieczny warunek, aby miał matową matrycę. Używany będzie w zasadzie tylko na terenie domu, przewożony jedynie na weekendy, także czas pracy na baterii czy waga nie są priorytetami. Znacznie ważniejsze dla mnie dla mnie cechy to jakośc wykonania oraz trwałość. Dużą uwagę przywiązuję również do tego, żeby się zbytnio nie nagrzewał oraz był w miarę cichy. Wierzę, że pomożecie mi w rozsądnym wyborze. Z góry bardzo dziękuję. Pozdrowienia, Damian. Edytowane 7 Lutego 2012 przez roswell89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 HP Probook 4530s Dell Vostro 3550 Asus X53 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 (edytowane) Apple Macbook Aluminum Unibody (model identyczny, jak mój w sygnaturce). Jakość wykonania na świetnym poziomie oraz genialny system - zdecydowanie polecam. Model z mojej sygnaturki można nabyć za ok. 2000-2200 zł właśnie (na baterii trzyma 4-5 godzin). Obraz na matrycy piękniejszy, niż na oddzielnym 22" monitorze LG :). PS. Matryca nie jest matowa, ale jak już wspominałem bardzo dobra. Jest też bardzo cichy, bardzo ;). Edytowane 8 Lutego 2012 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...