kszy Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Hej, dziś ok 18 wszedłem na yt, odpaliłem sobie jakiś filmik, a po chwili stało się coś z ekranem. Pojawiły się migania, a biały kolor stał się kolorem różowym ^^. Czy to wina matrycy czy może taśmy? Czy da się to jakoś samodzielnie naprawić, czy raczej wizyta w serwisie będzie konieczna? Mój laptop to HP dv6000. SS: http://i41.tinypic.com/dg3s6r.png Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenti Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Na zdeciach nic nie widac stawaim na matryce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 (edytowane) MISTRZ!! Zrób zdjęcie nie screena :wink: Podczas robienia screena zapisujesz na dysku obraz który przed wyświetleniem jest przechowywany w pamięci karty graficznej. Czyli zrzucasz powstały obraz z pamięci RAM karty graficznej na dysk. Może tasiemka się wypiela, ale na 90% nie obejdzie się bez serwisu... Edytowane 18 Lutego 2012 przez KoVol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszy Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Eh, przepraszam mój błąd. Nigdy wcześniej nie miałem takiego problemu i nie znam się na tym. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Pierwsze co, to zaktualizuj sterowniki do karty graficznej i przywróć im ustawienia domyślne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenti Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Podłącz pod zewnetrzny monitor i sie wyjasni . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszy Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Najnowsze sterowniki nie pomogły. Na zewnętrznym monitorze błąd nie występuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenti Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Tak jak pisałem matryca na allegro za 110zl mozna wyrwac spokojnie standardowa 15.4cal 1280x800 (WXGA) Złącze standardowe 30-PIN. Czasami sie nawet kompletna zdarza . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Jak ruszasz matrycą to coś się zmienia? To dv 9000 czy dv6000 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszy Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Ruszanie matrycą nic nie zmienia, zamykanie klapy i otwieranie też efektów nie przynosi. Mój laptop to dv6000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...