[yarazz] Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Mam 2 filmiki po 180mb sciagane flash getem jak sie okazuje nie sa sciagniete do konca - jako format jest "Plik JC!". Nie chce mi sie tego od nowa zasysac wiec czy jest jakis sposob zebym mogl je obejrzec ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 ALLPlayer-em. Nie podoba mi sie ale tez czasami uzywam w tym celu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 1. Z menu all playera chce otworzyc ten plik ale nawet go nie widac na liscie - tylko aviki moge otworzyc. 2. Daje "Otwórz za pomocą/All player" - wywala komunikat - brak odpowiednich kodeków. Zalecane kodeki: wszystkie - cos takiego. Moze cos zle robie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 AVI Preview, Coś mi się wydaje że musisz mieć początek i koniec pliku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 nowy avipreview.....nie musisz miec poczatku ani konca , sam buduje index na podstawie keyframe'ow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zawsze jest jeszcze VirtualDub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Thank You Mario. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzio Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 jest jeszcze cos takiego jak VideoLan - czyta wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 "]Mam 2 filmiki po 180mb sciagane flash getem jak sie okazuje nie sa sciagniete do konca - jako format jest "Plik JC!". Nie chce mi sie tego od nowa zasysac wiec czy jest jakis sposob zebym mogl je obejrzec ?1. Robisz kopie plików 2. zminiasz rozszeżenie kopii z .avi.jc na samo .avi 3. przepuszczasz aviki przez Divxfix 4. odpalasz w dowolnym playerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 zajmuje wiecej czasu/miejsca niz odpalenie avipreview ;] pozatym do divfixa musisz miec poczatek indexu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandit Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Avi Preview Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 1. VirtualDub 2. AviPreview 3. Kopia AVI + DivxFix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...