Skocz do zawartości
Kaczor

Troche Lamerskie pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

nie wymiękaj ale powiedz bo chce sobie wiatrak walnąć ale gdzieś mi sie instrukcja zapodziała 

mam złącze z 2 pręcikami i z 3 i do obu pasuje :-(

A tak poczytac, co na plycie pisze przy kazdym gniezdzie , to Ci ciezko ? :?

Niekoniecznie musi byc do wentyla, musisz przeczytac, do czego jest przeznaczone.

Powalasz gosciu naprawde 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak ! odpowiedz juz byla co prawda podana ! ale chce miec wiecej postow na liczniku !

A pytanie nie bylo troche lamerskie :) one blo mega :) ale nie przejmuj sie ! my tu poto zeby pomagac a nie jak Holman tylko krytykowac ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wymiękaj ale powiedz bo chce sobie wiatrak walnąć ale gdzieś mi sie instrukcja zapodziała 

mam złącze z 2 pręcikami i z 3 i do obu pasuje :-(

To z dwoma to pewnie od wentyla chipsetu(masa i +12V) a z trzema to normalne do podłaczenia wentyli(masa, rpm, +12V - tyle że może nie w tej kolejności, a nie chce mi się patrzeć)

Podłączaj do tego z trzema "palikami" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak ! odpowiedz juz byla co prawda podana ! ale chce miec wiecej postow na liczniku ! 

A pytanie nie bylo troche lamerskie :) one blo mega :) ale nie przejmuj sie ! my tu poto zeby pomagac a nie jak Holman tylko krytykowac ! :)

ja krytykuje???!!!!, ja po prostui nie schodze po prostu ponizej pewnego poziomu debilizmu czlowieku, tak oczywistego pytania jescze nie wiedzialem, a a propos postow to skumaj sobie ile gosciu ma - prawie 100 od 8 czerwca czy cos, a ja mam od poczatku nowego forum 100!!!!, jak sie smieci tan boardzie takimi postami to nic dziwnego!!!, a wystarczylo zerknac na plyte albo na strone producenta do instrukcji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...