Kaczor Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 czy złącze z 3 wystającymi palikami to złącze wentylatora? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 wymiekam K******.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 nie wymiękaj ale powiedz bo chce sobie wiatrak walnąć ale gdzieś mi sie instrukcja zapodziała mam złącze z 2 pręcikami i z 3 i do obu pasuje :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 czy złącze z 3 wystającymi palikami to złącze wentylatora? :mrgreen: Tak! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 nie wymiękaj ale powiedz bo chce sobie wiatrak walnąć ale gdzieś mi sie instrukcja zapodziała mam złącze z 2 pręcikami i z 3 i do obu pasuje :-( A tak poczytac, co na plycie pisze przy kazdym gniezdzie , to Ci ciezko ? :? Niekoniecznie musi byc do wentyla, musisz przeczytac, do czego jest przeznaczone. Powalasz gosciu naprawde 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Dzięki wygrałeś wycieczkę do New Yorku i na Hawaje na koszt własny :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Ostatnio forumowicze są coraz bardziej leniwi. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 tak ! odpowiedz juz byla co prawda podana ! ale chce miec wiecej postow na liczniku ! A pytanie nie bylo troche lamerskie :) one blo mega :) ale nie przejmuj sie ! my tu poto zeby pomagac a nie jak Holman tylko krytykowac ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 nie wymiękaj ale powiedz bo chce sobie wiatrak walnąć ale gdzieś mi sie instrukcja zapodziała mam złącze z 2 pręcikami i z 3 i do obu pasuje :-( To z dwoma to pewnie od wentyla chipsetu(masa i +12V) a z trzema to normalne do podłaczenia wentyli(masa, rpm, +12V - tyle że może nie w tej kolejności, a nie chce mi się patrzeć) Podłączaj do tego z trzema "palikami" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 tak ! odpowiedz juz byla co prawda podana ! ale chce miec wiecej postow na liczniku ! A pytanie nie bylo troche lamerskie :) one blo mega :) ale nie przejmuj sie ! my tu poto zeby pomagac a nie jak Holman tylko krytykowac ! :) ja krytykuje???!!!!, ja po prostui nie schodze po prostu ponizej pewnego poziomu debilizmu czlowieku, tak oczywistego pytania jescze nie wiedzialem, a a propos postow to skumaj sobie ile gosciu ma - prawie 100 od 8 czerwca czy cos, a ja mam od poczatku nowego forum 100!!!!, jak sie smieci tan boardzie takimi postami to nic dziwnego!!!, a wystarczylo zerknac na plyte albo na strone producenta do instrukcji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...