humanoidal Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Jak weźmiesz sobie montaż, to realizacja całego zamówienia wydłuży ci się o 3 dni, przykręcą ci płytę główną na 3 śrubki, a reszty śrubek nie przyślą. Nie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v0lv0 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Lepsza frajda jak samemu sie wszystko zrobi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deniu Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 A jednak dla mnie to nie będzie frajda :D mogę nie rozróżnić procesora od płyty głównej heuheue :D Dobrze mi to złożą czy mam w jakiś punkt iść ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v0lv0 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 (edytowane) mogę nie rozróżnić procesora od płyty głównej heuheue :D ; o . Padlem.. Hmmm jezeli 0 sie znasz na skladaniu zapytaj kogos znajomego, moze ktorys z nich zna sie na tym i ci zlozy np. za pol litra :D Bo z tego co widzialem odradzali ci montaz na morele.net . Nie jestem pewien ale mozesz zajsc zapytac do komputronika czy jak bys dal im podzespoly i obudowe czy by ci zlozyli, bodajze 50-100 zl biora za to. Edytowane 31 Marca 2012 przez v0lv0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...