adtg Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jaki zastosować zasilacz - procesor 4 rdzenie lub więcej,16 gb ramu,2 dyski twarde,1 dysk SSD,dwie karty graficzne ponad 1 gb? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adtg Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 chciałbym wiedzieć jaką muszę mieć moc zasilacza na mniej więcej podane komponenty,nie mam jeszcze nic kupionego,nie wiem jaki mam zastosować zasilacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Tesel szkoda klawiatury na tego Pana, to już drugi jakże mądry temat w wykonaniu tego Pana (pierwszy został zamknięty). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jak już napisano - poprzednim tematem osiągnąłeś dno także miłego przeglądania forum i zasobów internetu. Na początek miła lekturka Test 25 zasilaczy 650-750W - Jaki zasilacz komputerowy dla gracza | PurePC.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...