Uglohs Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Witam, potrzebuję porady, jakie elementy dobrać do procesora, który posiadam: Intel® Core™2 Duo Processor E7400 (3M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB). Nie mogę wydać więcej niż 300 zł, a kompa potrzebuje do oglądania filmów 720p. Potrzebuje płyty głównej, zasilacza i grafiki (ostatnio miałem radeona HD 2600 PRO, z którego byłem zadowolony, ale przydałoby się coś bardziej wydajnego). Resztę elementów mam. Najlepiej, gdyby podzespoły te były nowe, ale mogą być też używane, gdybym miał nie wyrobić się z kasą. Elementy te, chciałbym nabyć w ciagu 2-3 dni. Z niecierpliwośią oczekuje na pomoc, za którą wdzięczny będę dozgonnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Sprzedaj E7400 i poskładaj Htpc - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 21 Obejdzie się bez osobnej grafiki, ddr3 tańsze. Pod lga1155 jest dość duży wybór płyt itx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...