ad3k1991 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Mam taki problem. Wczoraj wieczorem położyłem mojego acera na biurku włączonego i zasnąłem, dzisiaj rano wstaje i widzę że jest wyłączony. Klikam przycisk power, ale zero reakcji. Netbook był cały czas podłączony do prądu z włożoną baterią. Jak myślicie mógł zepsuć się zasilacz i poprostu bateria jest totalnie rozładowana czy to raczej coś innego (po podłączeniu do prądu nie zapala się dioda ładowania). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Wyjmij->włóż baterię. Może w nocy nagle zaczął coś mielić, nagrzał się i nie wyrobiło chłodzenie -> przegrzał się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad3k1991 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Próbowałem już wyciągać, wkładać baterie. Dzisiaj sprawdzę zasilacz (wcześniej nie miałem możliwości). Tak jeszcze pomyślałem czy to nie bezpiecznik na układzie zasilania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...