007 Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Jaka karta jest dobra oczywiscie musi posiadac vivo cena do 750zl zastanawialem sie nad GeForce FX 5600 128 MB od Prolinka tylko niewiem czy bedzie dobra oczywiscie lubie sobie pograc musi miec vivo i dobrze dzialac w grach :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 To musisz poszukac cos wsrod kart ATI, VIVO w ich wykonaniu jest lepsze od tych stosowanych w kartach nVidii, wszczegolnosci gdy na pokladzie jest uklad ATI RAGE THEATRE II. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Ja mam to co w podpisie i sprawuje się całkiem całkiem, tylko mój komp jest troszeczkę za wolny do zgrywania obrazu w większych rozdziałkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 wiesz dexter ja tez wiem ze ati ma lepsze vivo ale w tej cenie 750zl max to raczej niedosane radka 9500 9500pro z vivo za ta cene albo 9600 9600pro a a gry ja tez cche sobie trecohe pograc a radek 9100 to raczej niejest juz taki wypasiony w grach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Nie ma się nad czym zastanawiać: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13900935 Jakość obrazu na TV ZAJEBISTA!!!! Zresztą przeczytaj opis. CENA MINIMALNA 720zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 I wydajność lepsza niż ten FX 5600. Prolink to takie troche badziewie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Nie ma się nad czym zastanawiać: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13900935 Jakość obrazu na TV ZAJEBISTA!!!! Zresztą przeczytaj opis. CENA MINIMALNA 720zł moze wydajnoscioo troche lepsza ale co do jakosci tv i tego vivo to chyba Fx bedzie mial lepsze niewiem moze sie myle ale ma 2 Radmac 400Mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Jak zobaczysz różnice pomiędzy tymi dwoma kartami to stawiam skrzynke piwa ;) A z tego co wiem to Prolink nie produkuje za ciekawych kart :/ Gainward to Gainward. Klasa sama w sobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Jak zobaczysz różnice pomiędzy tymi dwoma kartami to stawiam skrzynke piwa ;) A z tego co wiem to Prolink nie produkuje za ciekawych kart :/ Gainward to Gainward. Klasa sama w sobie.zauwazylem ze juz w kilku postach oferujesz ta karte na allegro czyz bys cos z tego miał? a tak do tematu to wolał bym kupic cos nowego niz wpirdolic sie w zakup na allegro grafy za 700 stow zawsze ta gwarancja jest pewniejsza radze ci odczekac(nie do usranej smierci) jeszcze z miech i dozbierac kaske Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...