Jojek Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 kupilem sobie plyte glowna ASUS A7N8X Deluxe i glosniki Creative 5.1 5100, i teraz mam pytanie jak je podlaczyc i skonfigurowac zeby wszystkie graly ?? cos czytalem gdzies ze trzeba to przestawic w opcjach audio na 5.1, ale gdzie ?? prosze o szybka odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 w panelu konfiguracyjnym ss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zeby dzialal Ci centralny w filmach musisz miec odpowiednie kodeki ac3, poszukaj na necie. a reszte ustawien masz w panelu sterowania ss Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jojek Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 nie wiem czy kable zle popodlaczalem czy co, ale wlasnie gra mi tylko centralny, obojetnie czy w ustawieniach ss zrobie lewy, prawy, to i tak tylko gra centralny, nie wiem moze zle wtyknalem z tylu do kompa, ile tam tych kabelkow musze wlozyc ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 nie wiem czy kable zle popodlaczalem czy co, ale wlasnie gra mi tylko centralny, obojetnie czy w ustawieniach ss zrobie lewy, prawy, to i tak tylko gra centralny, nie wiem moze zle wtyknalem z tylu do kompa, ile tam tych kabelkow musze wlozyc ??3 w panelu ss masz kreatora a poza tym jak napisał RS np do oglądania filmów musisz dac codeki z ac3-polecam pakiet k-litecodecpack 2.03-ma wszystko co jest wymagane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jojek Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 ale wlasnie chodzi mi o to, ze jak wsadze kabel czarny to graja tylne, pomaranczowy to gra centralny, a jak zielony to graja boczne przednie. a jak je powsadzac zeby graly wszystkie, bo do tej pory mam tylko wybor albo te albo te, a zeby wszystkie graly nie moge ustawic :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 A wszsytkie trzy jackie masz podłączone do płyty w odpowiedni sposób ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jojek Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 no wlasnie nie wiem czy w odpowiedni sposob, ale probowalem roznych kombinacji i nic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 do oglądania filmów musisz dac codeki z ac3-polecam pakiet k-litecodecpack 2.03-ma wszystko co jest wymaganeNie instalujcie żadnych "packów", one robią zwykle niezły burdel w windzie. Do AC3 w divx-ach i xvid-ach wystarczy AC3Filter. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 a podpinasz 3 naraz czy pojedynczo??:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 do oglądania filmów musisz dac codeki z ac3-polecam pakiet k-litecodecpack 2.03-ma wszystko co jest wymaganeNie instalujcie żadnych "packów", one robią zwykle niezły burdel w windzie. Do AC3 w divx-ach i xvid-ach wystarczy AC3Filter. nie bój nic k-lite codec pack jest najlepszy(divx,xvid,ac3 itp-zadnych smieci-sprawdzone i uzywane od dłuższego czasu) to nie nimo-które robi syf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Qrcze, przeciez w manulau jest wszystko opisane :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 no wlasnie nie wiem czy w odpowiedni sposob, ale probowalem roznych kombinacji i nic :( Tak jak kolega niżej mówi: podpinasz wszsytkie trzy naraz czy pojedyńczo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jojek Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 tak mam podlaczone glosniki dobrze czy zle ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Wszytsko pisze jak wol, central speaker/bass speaker, tutaj podlaczasz tube ktora jest na jednym kanale z centralnym glosnikiem wtyczka czarna, surround speaker left/right - tutaj podlaczasz tylne glosniki kolor wtyczki to pomaranczowy, no i dochodzimy do konca znowu pisze jak w morde strzelil front speaker left/right - tu zapewne jak sama nazwa wskazuje podlacza sie przednie glosnki, kolor wtyczki zielonkawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jojek Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 tak sie sklada ze czarne to sa tyly a centralny to pomaranczowy, wiec nie jest tak jak mowisz edit juz wszystko ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...