bursztynk Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zastanawiam się nad kupnem ultrabooka i nie chcę wydawać zbyt dużo pieniędzy, bo nie potrzebuje "wypasionej" maszyny a zależy mi na lekkości i długiej pracy na baterii (dlatego faworytem dla mnie jest Samsung NP-530U3B-A02PL). Z drugiej strony pewnie chciałbym od czasu do czasu podpiąć przez HDMI sprzęt pod plazmę i obejrzeć jakiś film w HD. I tu moje pytanie czy karta HD Graphics 3000 da radę płynnie odtworzyć full hd bez zacięć itd.. Zauważyłem że prawie wszystkie ultrabooki mają ten chipset Intela (tylko Radeon HD7550M jest w Samsung NP-530U4B-S01PL). Cena ta sama - a co wybrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Notebookcheck.pl: Intel HD Graphics 3000 Pewnie, że da radę z fullHD. Wszystko jednak zależy od bitrate/kodeków oraz procesora, w którym ten układ siedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...