xslimakx Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Czesc! Powiedzcie mi cos na temat kursow SISCO bo z checia bym na to poszedl ale sa to stosunkowo drogie kursy wiec zastanawiam sie czy przyda mi sie ta wiedza w przyszlosci co o tym sadzicie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=34458 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 SISCO czy Cisco?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 CISCO sorry literowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Tak a propo literówek... U mnie na uczelni jest specjalizacja : akademia CIP.SKO ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...