Kaeres Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Co gościu robi źle, że otrzymuję od niego takie hieroglify ? " Witam Panie Krystianie, temat mi siÄ™ finalizuje i jest szansa że to kupiÄ™. Macie jeszcze te Å‚ożysko? Ewentualnie ile na stanie bo być może że coÅ› wiÄ™cej bÄ™dzie?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Stawiam na problem z kodowaniem (po jego stronie). Outlook 2007 -> Tools -> Options -> (zakladka) Mail Format -> International Options. O ile dobrze pamietam powinno byc "Central European ISO" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Podobno nie to. Klient pisze, że ma ustawioną centralną EU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Abstraciach!ąc od tego, że jest więcej central EU (ISO 8859-2 i Windows-1252), to: - serwer może przekodowywać na UTF-8 - Ty moźesz mieć mieć w widoku ustawiony inny zestaw, pewnie w menu widok -> kodowanie. (Jestem na unixie, nie mam jak sprawdzić.) W źródle wiadmości w nagłówku możesz odczytać charset i ustawić taki sam u siebie, albo po kolei eksperymentalnie sprawdzać iso, windows, utf - któryś na pewno zadziała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...