pajkis Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Prosze o pomoc nie wiem czy w dobrym dziale pisze ....Witam mam pytanie otoz mam taki sam wzmacniacz Wzmacniacz Unitra FONICA PW-3015 (2308274089) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i chciałbym sie zapytac jak sie nazywa koncowka ta wtyczka co sie wtyka w te wejscia w lewym dolnym rogu na ostatnim zdjeciu bo nie wiem nawet jak mam prosic w sklepie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 WTYK DIN 5 Wtyk DIN5, najczęściej występuje w takim układzie jak u ciebie. Mogą być też inne Złącze DIN – Wikipedia, wolna encyklopedia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajkis Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 A mam pytanie potem ta wtyczke co wtykam zakonczona musi byc 2 cinczami co pakuje w przejsciowke w 1 potem do magnetofonu i juz gra ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Kup przewód zakończony odpowiednimi wtyczkami, nie kombinuj z przejściówkami. Przenoszę do "Podstawowych". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Widzę, że pojęcie o łączeniu prostego zestawu audio masz zerowe, więc najlepiej dla Ciebie i sprzętu będzie, jak kupisz od razu kabel z odpowiednimi wtyczkami, czyli din 5, a po drugiej stronie odpowiednio do magnetofonu, czy do czego tam chcesz to podpiąć. Jeśli magnetofon jest z podobnych lat co wzmacniacz, też pewnie ma din 5, a jak nie to bankowo cinch, no chyba, że to jakiś sprzęt typu boombox, to będzie miał wyjście słuchawkowe (jack). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...